FAQ

Hieronder vind je de meest gestelde vragen en antwoorden daar op. Staat je vraag & antwoord er niet tussen? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Nog geen sluitend antwoord gevonden op je vraag? Vul gerust ons contactformulier in. We zullen je vraag zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Zodra we een vraag repeterend terug zien keren zullen we hem toevoegen aan de FAQ zodat andere mensen daar ook weer van profiteren.

Mogen jullie drones overal vliegen?

Nee, wij zijn gebonden aan wet en regelgeving

Zijn julie gecertificeerd om te mogen vliegen?

Ja, en waar dat nog niet het geval is zorgen we er voor dat er zo snel mogelijk een certificering volgt.

Wat is jullie werkgebied?

Wij vliegen in de drie noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Waddeneilanden in overleg.

Waddeneilanden

Drone opdrahten op de waddeneilanden (Ameland & Schiermonnikoog) behoort ook tot onze mogelijkheden. Dit zal altijd in overleg gebeuren.
Alle bijkomende kosten zoals parkeerkosten / overtocht / eventuele overnachting zullen we doorbelasten aan de opdrachtgever.

Doet LuchtfotografieNoord ook de nabewerking

Als je wilt dat wij jullie ontzorgen in het nabewerken van de beelden dan kun je dit aangeven door het pakket nabewerken ook toe te voegen aan de winkelwagen.

Voorrijdkosten

Voor drone opdrachten verder dan xx kilometer berekenen wij €xx,xx euro per kilometer. Als maatstaf gebruiken we hierbij de door Google Maps aangegeven route.